100A 4000W High-Power Soft-Start Circuit Power Board voor Klasse A Versterker, Amp, High-end Audio Vermogen

w880

Nieuw product

€7.11 €4.12

Beschrijving:

OOTDTY 100% Brand New en Hoge Kwaliteit

Kenmerken:

De soft-start bestuur van de functie is het verminderen van de onmiddellijke impact van de huidige verminderen van de machine is van invloed op de grid en verlengen de levensduur van de schakelaar.Deze kaart maakt gebruik van ultra high current (100A) zuiver koper voet relais en oversized NTC thermistor 20D-20, die effectief beschermt de machine tegen overmatige opstarten van het huidige.

Deze raad is het niet nodig hulpenergie, slechts twee terminals aangesloten op de voeding (voordat u verbinding kunt maken een switch control), een uitgang van de belasting, het gebruik van erg handig.

Het werk principe:

Schakel de voeding vroeg, door de negatieve temperatuur coëfficiënt van de thermistor aan de belasting van de voeding, met de thermistor van de temperatuur stijgt, de weerstand afneemt, neemt de spanning stijgt langzaam, dus effectief onderdrukken de huidige stijging van de impact van de lijn en andere elektrische Effect.Ongeveer 5 seconden na het relais trekt, kortgesloten thermistor, de voeding door de contacten van het relais rechtstreeks aan de belasting van de voeding, de belasting in de normale werkende staat.

Specificaties:

Naam: High Power Soft-Start Circuit Board

Relais: RGL high-power super-de huidige 100A zuiver koper meter relay

Toepassingsgebied: geschikt voor high-end audio power input, of andere grote start van de huidige machine toepassingen.Gebruik power-geschikt voor binnen 4000W

Voeding: AC 150V te 280V

Afmetingen: ca. 6.2x6.1 cm/2.44x2.4"

Aantal: 1 Set

Opmerking:

Laat 1-3mm fouten als gevolg van een handmatige meting.pls zorg ervoor dat je niet mee in je bod

Door het verschil tussen de verschillende beeldschermen, wordt de afbeelding mogelijk niet overeen met de werkelijke kleur van het item.Dank u!

Geen Retail-Pakket

Pakket Is Inclusief:

1 x High Power Soft-Start Circuit Board

1 x Moungting Accessoires

  • Gebruik: Klasse A Versterker Versterker
  • Merknaam: OOTDTY
  • Certificering: GEEN
  • Model Aantal: N58A1AA700311
  • Protect Functie: De kringsraad
  • Theorie: De kringsraad
  • Spanning: AC 150V to 280V
  • Oorsprong: CN(Oorsprong)
  • Power Source: AC
  • Contact Laden: Hoge Macht

Tags: krrqd12a, soft start-eenheid, softstarter, contact relais, soft start, krrqd20a, raad van soft start, voor een goede start, high-end versterker, BMP280.

Accessoires