Formax420 Zwart Aluminium Herb Grinder 4 Stuk 2.2 inch met Stuifmeel Catch&gratis Scrapper Grijze Kleur

w777

Nieuw product

€8.44 €8.01

Zwarte Aluminium Herb Grinder 4 stuk met Stuifmeel Catch&gratis Scrapper 2.2 Inch

Diameter:2.2 Inch

Vliegtuig-Grade,heeft de beste sterkte en weerstand tegen corrosie

Niet eenvoudig Gieten, maar CNC precision machining voor een totale product

Laser-markering

Binnen 12 scherpe tandjes uw onkruid diepe geur

Sterke innerlijke kern ,nerver worden verwijderd, zelfs als het deksel omgekeerd of geflopt, zorg ervoor dat onze klanten genieten van een warme en attente service

Bij de traditionele headshops, kan je al ziek van de slechte selectie, hoge prijs en het ontbreken van de klantenservice.Maar nu, in Formax420 online headshop, bieden we verschillende kruid slijpmachines, deppen nagels, pijpen, glazen waterpijp, waterpijpen en andere rokers accessoires.Alles tegen een betaalbare prijs.Daarnaast zijn we altijd ontstaan om klanten een betere ervaring.Nu kunt u met het vinden van de perfecte roken stukken tegen de beste prijs zonder ooit het verlaten van uw bank.In aanvulling, wij hebben genoeg voorraad voor elk van de detailhandel in producten en als u de aankoop in bulk, kunnen we bieden u niet alleen de snelle pakket en levering, maar ook speciale kortingen.

1.Customer service is een van de meest nuttige onderdelen van de consument.U kunt alle vragen stellen die u graag helpen bij het afronden van uw beslissing op het perfecte product voor u.Niet uit over de verzending service, of die pijp is geschikt voor of op de manier van onze producten, we zijn altijd blij om u te helpen.Ons klantenservice team is bedacht van deskundige medewerkers die voor u klaar staan om u te helpen op elke mogelijke manier. 2.Stuur ons sms-berichten via uw bestelgeschiedenis of account pagina direct. 3.We zijn 7/24 voor het werken en de belofte om antwoord per e-mail in 24 uren.

1.Zorg ervoor dat de 'shipping address' uw bevestigde adres. 2. Wij zullen uw bestelling binnen 1-2 werkdagen in de gebruikelijke nadat de betaling is bevestigd.We doen alles in goede staat voor verzenden wij uw pakket uit. 3. Hoewel we controleer alle gegevens voordat wij verzenden pakketten naar onze verzender, soms een aantal van onze klanten kunnen ook beweerde ze ontvangen beschadigde producten.Maak u geen zorgen als u ook voldoen aan dezelfde situatie.Wij bieden een volledige terugbetaling of kosteloze vervanging service voor elke bestelling die wordt ontvangen in de 14 dagen.Neem dan eerst contact met ons op en wij zullen u begeleiden hoe om terug te keren of een terugbetaling te krijgen. 4. Wij bieden de tracking-nummer voor elke bestelling.Als u niet kunt vinden uw tracking nummer,neem dan contact met ons op en we zullen blij zijn om te volgen het pakket direct vanaf onze kant. 5. Wij bieden gratis verzending voor de meeste landen.Controleer de verzending en betalingen tabblad voor meer informatie. 6.Als u wilt een snelle levering,kunnen we andere express levering methoden.Vindt u de extra verzendkosten in de scheepvaart en het tabblad betalingen automatisch.Wij bieden versnelde express voor bestelling boven de 100 dollar en als u de aankoop in bulk, neem dan contact met ons op, wij bereiden voor u een speciale aanbieding en snelle verzending manier voor u.

1.Wij geven garantie voor de kwaliteit van ons product. 2.We weigeren om terug te keren zonder enige communicatie. 3. Als u het ontvangen van een beschadigd of onwerkbaar producten, stuur ons dan alstublieft de afbeelding van de ontvangen producten en ook een korte beschrijving van uw probleem.Wij zullen de terugbetaling of vervanging (een) nieuwe in 24-48 uur. 4. Wij bieden ook garantie voor 14 dagen zonder reden en weer terug.AMERIKAANSE klanten kunnen het schip het pakket door USPS aan ONS Retourneren Centrum.Klanten uit andere landen nodig hebben om hun producten aan ons magazijn in China.De koper betaalt de terugkeer het verschepen kosten als de producten niet voldoen aan de kwaliteit probleem.

1.Als u tevreden bent met onze service, laat het ons 5 sterren feedback. 2.We stoppen nooit met het streven naar meer online sales kanaal om onze uitstekende producten en service.De meeste van onze klanten geven ons een hoge mate van evaluatie.

  • Materiaal: Metaal
  • kleur: Grijs
  • Vorm: Gratis Type
  • kruid tabak molen: wiet grinder
  • Merknaam: NA HET GROEIEN VAN EEN
  • Model Aantal: GRN13255-zwart

Tags: formax420 molen, digital signal processor, sterke herb grinder, molen, gras molen, angl molen, molen tabak, molen onkruid, kubus herb grinder, druk op gras.

Accessoires