Originele Xiaomi Mi Slimme Weegschaal 2 Gezondheid Weging Schaal Bluetooth-5 Digitale Weegschaal Ondersteuning voor Android, iOS 4.3 9 Mifit-APP

w698

Nieuw product

€42.21 €29.54

Xiaomi Slimme Weegschaal 2 Specificaties:

Model: XIAOMI 2.0 Weegschaal Materiaal: Gehard glas + Engineering plastic weegbereik: 100g-150kg weegeenheid: KG, LB temperatuurbereik: -0 ° c ~ + 40℃ Batterry: 1.5 V Batterij: 3PCS AAA Batterij bluetooth-verbinding: bluetooth 5.0 Kleur: Wit Compatibel is met device types: ISO 9.0 & Android 4.3 bluetooth 4.0 en hoger Afmetingen: 300 x 300 x 20mm / x 11.81 11.81 x 0.78 inch

Xiaomi schalen 2

Verstandig precisie in een glas water

Hoge precisie druk sensor Dual mode Ideale gewicht real-time berekening van de balans tussen Lichaam beoordeling

Hoge precisie sensor

Nauwkeurig waarnemen fysieke elke dag verandert De Xiaomi weegschaal 2 maakt gebruik van hoge-precisie-mangaan stalen sensoren, waarmee nauwkeurig kan detecteren wijzigingen zo klein als 50g.Elke maaltijd je eet en elk glas water dat je drinkt gemakkelijk kan worden gekwantificeerd.Tegelijkertijd, het biedt drie eenheden van kilogrammen, ponden en kilo Keuze, effectief te helpen bij het bijschaven van uw gewicht en uw gegevens.

High-precision mangaan staal Prestaties van de sensor upgrades zo klein als 50g

Xiaomi Sport APP Tekenen op je bewegende rondingen

Open de Xiaomi Sport App kun je de gegevens bekijken en fysieke veranderingen van de curve record , overal, en het is duidelijk te zien het proces van je eigen transformatie.Fitness plannen en dieet-aanpassingen kunnen ook worden gemaakt op basis van de BMI (Body Mass Index).Op hetzelfde moment, elke keer dat uw wegen zullen de gegevens worden automatisch geüpload naar de cloud via de APP, onbeperkte opslag.

Hoe lichter het gewicht, de betere Hebben een ideaal gewicht en gezond

De Xiaomi schaal 2 is uitgerust met een ideaal gewicht van de meetfunctie.Het is geschikt voor uw gewicht is afhankelijk van de hoogte en de leeftijd, de BMI en de overige gegevens, zodat u niet blind te verliezen gewicht en overgewicht voor de schoonheid van de vorm.

Houd je lichaam stabiel Evenwicht vermogen is essentieel

Saldo vermogen is de basis van de mogelijkheid van lichamelijke activiteit, en het verbeteren van de balans kan het risico van onze falls en gewrichtsletsel.De gierst schaal 2 is uitgerust met een body balance test functie.Wanneer je je ogen dicht en ga op de weegschaal staan, kunt u begrijpen dat uw lichaam in balans op de app.

Inzicht Automatisch identificeren van elk familie lid

Xiaomi weegschaal 2 kan automatisch te identificeren gezinsleden gebaseerd op de fysische gegevens, en kan tot maximaal 16 leden te delen met de hele familie.Het is ook mogelijk om de gast modus, en de meetgegevens van anderen niet traceless en worden niet bewaard.

Automatisch identificeren van gebruikers van de Gast modus met Ondersteuning voor 16 personen

Holding baby met een gewicht besteed aandacht aan je baby ' s groei

Xiaomi schalen 2 ondersteunen bij het wegen van de baby, de ouders woog een keer, en dan is de baby wordt gewogen in de armen en gewogen, kunt u automatisch voor de baby ' s gewicht.Natuurlijk kunt u het meten van het gewicht van uw huisdier op dezelfde manier.

Eenvoudig te integreren in de thuis omgeving

Ongeacht het gebruik of het uiterlijk van de Xiaomi schaal 2 is een eenvoudige, maar volledige ervaring.Het kristal heldere, soepele en delicate structuur kan worden opgenomen in een huis-stijl zonder gevoel.

Het wegen van mensen, intelligent schakelen van pakketten, dagelijkse benodigdheden, enz.

Naast het wegen van het menselijk lichaam, de Xiaomi schaal 2 kan ook voldoen aan de behoeften van het wegen van kleine objecten, en kunnen meten nog steeds leven zo laag als 100g na het opstarten.Is de meloen fruit gekocht genoeg?De levering van de koerier is meerdere?Het kleine probleem van het leven met een gewicht is opgelost.

Verborgen LED-scherm, Het scherm is helder en brengt een geïntegreerde look en feel.

Warm wit gehard glas, scherm meerdere afdrukken van De 20 processen zijn mooi vormgegeven en stevig.

Afgeronde hoeken, CNC precisie verwerking, Glad en fijn, het verminderen van schade bump

Bluetooth 5.0, sneller en meer stabiele overdracht

Xiaomi schaal 2 maakt gebruik van energiezuinige Bluetooth 5.0, het gewicht van de snelheid van gegevensoverdracht sneller en stabieler werkt, dan koester je elke seconde.

paklijst

Xiaomi weegschaal 2 7de batterij x3 handleiding (met inbegrip van drie verpakkingen van vouchers) x1

 • Type: Huishoudweegschalen
 • Patroon Type: Solide
 • Materiaal: Gehard glas
 • Functie: Gewicht Meten
 • Gezondheid Schaal Gewicht Indicatie: Digitaal
 • Gezondheid Schaal Metalen Bonding Punt: Vier-punt Type
 • Merknaam: Xiaomi
 • Oorsprong: CN(Oorsprong)
 • Vorm: Plein
 • Schaal Type: Digitaal
 • Maximaal Gewicht Aanbeveling: 150kg
 • Is Het Slim Apparaat: Ja

Tags: officiële xiaomi, smart home, mi xiomi, 3 xaomi, xiomi, berger, zware gewicht, fondsen mi 9, jaar xiaomi mi 9 se, schaal 2 mi.

Accessoires