Applique Naaien Voet Snap-on, geschikt voor BROTHER, JANOME, TOYOTA, NIEUWE ZANGER Huishoudelijke naaimachine AA7040

w676

Nieuw product

€3.96 €2.58

Product Beschrijving APPLIQUE NAAIEN VOET SNAP-ON, COMPATIBEL PAST in de MEESTE , BROER, ZANGER, NIEUWE WONING, JANOME, TOYOTA, E & R EN ALLE ANDERE HUISHOUDELIJKE apparaten MET EEN KORTE VOET SNAP SYSTEEM DRUKKNOPEN OP DE BEUGEL OP DE MACHINE, ZODAT U GEBRUIK KUNT maken EN WIJZIGEN van EEN MODULE OP de VOET MET-OUT met BEHULP van EEN schroevendraaier.

Betaling Wij accepteren credit card(Escrow) en t/t.Andere payways (Western Union, MoneyGram, etc), neem dan contact met ons op

Verzendkosten

1. Voor het plaatsen van uw bestelling,gelieve te bevestigen prijs en andere details met ons op.

2. De meeste van gratis verzending schip is door de CPAM of CPAP,CPAM en CPAP is niet erg snel,het duurt ongeveer 15-25 dagen aan u voor.dus als u nodig hebt,neem dan contact met mij op.betaal wat meer geld te wijzigen voor het snelle schip methode die u wilt.

3. We zullen het schip naar de getting adres in alipay

4. Wij bieden CPAM,CPAP,EMS,DHL,UPS,Fedex ship methode

5. Levertijd:CPAM en CPAP duurt ongeveer 15-25 werkdagen naar u toe.EMS,UPS,DHL express verzending meestal 3-7 werkdagen hangt af van het land bezorgen.In zeldzame gevallen,de strikte aangepaste speling zal de levertijd wat langer is,wees geduldig.

Feedback

1. We zijn afhankelijk van onze tevredenheid van de klant om te slagen.daarom is uw feedback is zeer belangrijk voor ons.

2. Als u tevreden bent met onze service,laat het ons actieve feedback.dank u!

3. Contact met ons op voor het verlaten van een negatieve, neutrale feedback,we zullen samen met u slove problemen.Voorwaarden

1. Wij controleren alle product voor verzending aan u.

2. Als het artikel defect is,gelieve ons binnen 3 dagen na levering.

3. Alle items moeten worden teruggestuurd in hun originele voorwaarde om in aanmerking te komen voor een terugbetaling of een uitwisseling van goederen.

4.Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele ongevallen,vertragingen of andere problemen die tot de verantwoordelijkheid van de verzendservice.

5. Om het even welke invoerbelastingen of prijzen zijn de verantwoordelijkheid van de koper.

6. Controleer a.u.b. uw ADRES zorgvuldig bij het verwerken van de bestelling.

7. Voel je vrij om ons te Contacteren met eventuele vragen,wij bieden u een bevredigend antwoord.

  • Merknaam: OZXHIXU
  • Gebruik: naaien
  • Materiaal: Metaal
  • Type: naaivoet

Tags: spoel zanger, broer voet presser, corolla, stof presser, borduurmachine naaien, cnc-knop, zanger genie naaimachine onderdelen, shuttle zanger, zanger sweing onderdelen van de machine, toyota rav 4 xa50.

Accessoires