2/4 Voor De Nintendo Wii Remote Controller Opladen Dock Oplaadbare Batterijen Pack+ Oplader Dock Voor De Wii U Gamepad

w64

Nieuw product

€7.79 €4.36

Beschrijving:

#USB-2 Poort oplaadstation + 2 * Batterij

Kenmerken:

*2 Laden Docks Station: uitgevoerd met 2 laden-dock en een ingebouwd met 2 onafhankelijke intelligente schakelingen schakelen 2 remote controllers om volledig opgeladen te worden over 1-3 uur gelijktijdig en veilig.De USB-poort opladen kabel, geschikt is voor u de stroom aansluit.

* Duurzaam en Gemakkelijk in Gebruik: Keurt hoogwaardig ABS materiaal, licht van gewicht, slijtvast en duurzaam.Elke batterij kan gemakkelijk opnieuw worden opgeladen door het plaatsen van de afstandsbediening in het oplaadstation.Geen noodzaak om de batterij te verwijderen.

*Op grote schaal Gebruikt: zeer compatibel met de afstandsbediening voor de Nintendo Wii.Het ondersteunt snel gratis en overbelasting bescherming.Geld besparen en het milieu te beschermen door het gebruik van de oplaadbare batterij.

* LED indicator : Het LEIDENE licht toont de batterijen laden van status is.Wanneer de oplader is aangesloten met de kracht, de indicator licht blauw.Het lampje licht rood op tijdens het opladen.Het lampje brandt blauw wanneer deze volledig is opgeladen.

Opmerking:

1. Plaats het laadstation op het vlakke oppervlak alvorens op te laden.Houd er rekening mee dat de afstandsbediening is moeilijk te verbinden met de lader als het oppervlak is niet in balans.

2. Accessoire ALLEEN.Remote controllers niet meegeleverd.

#USB-4-Poort Opladen Dock + 4 * Batterij

Kenmerken:

4 Opladen Dock Station: Ontworpen met 4 laden-dock en een ingebouwd met 4 onafhankelijke intelligente schakelingen schakelen 4 remote controllers om volledig opgeladen te worden over 1-3 uur gelijktijdig en veilig.

LED indicator: Het LEIDENE licht toont de batterijen laden van status is.Rode indicator licht op wanneer het opladen, blauwe indicator licht of licht wordt uitgeschakeld wanneer deze volledig is opgeladen.

Duurzaam en Eenvoudig in Gebruik: Keurt ABS-materiaal, licht van gewicht, slijtvast en duurzaam.Dock uw afstandsbedieningen en steek hem in een USB-poort is niet nodig om de batterij te verwijderen.

Wijd Gebruikt: zeer compatibel met de afstandsbedieningen voor de Wii van Nintendo, een ideaal geschenk voor game liefhebbers.

Opmerking:

1. Zorg ervoor dat de afstandsbediening is geplaatst.LED indicator toont de status van het opladen.Opladen :Rood Indicatielampje.Volledig Opgeladen: Blauw indicatielampje/lampje gaat uit.

2. Plaats het laadstation op het vlakke oppervlak alvorens op te laden.Houd er rekening mee dat de afstandsbediening is moeilijk te verbinden met de lader als het oppervlak is niet in balans.

3. Accessoire ALLEEN.Afstandsbediening niet meegeleverd.

Specificaties:

Specificaties:

Het voltage van de Input: DC 5V

Uitgangsspanning: DC 2.8 V×2

Uitgang stroom: 350mA min×2

De grootte van het dock: 5.2"×2.35"×1.45" /13×6×3.7 cm(L×W×H)

Gewicht van dok: 3 oz/84g

Gewicht van de batterij: 1.43 oz/40g×2

Pakket Grootte:13.6×9.8 x 4.5 cm(L×W×H)

Gewicht pakket: 7.57 oz/214g

Pakket Inbegrepen:

Inhoud Van Het Pakket:

1 × 4-Poort Opladen Dock

1 x Kabel

OF

1 × 2-Poort Opladen Dock

1 x Kabel

  • Type Accessoire: Lader Accessoires
  • Oorsprong: CN(Oorsprong)
  • Merknaam: aqara
  • Certificering: CE

Tags: flydigi gamepad, nintendo wii, WII, NINTENDO SCHAKELAAR, Controle, andoer statief, psp spel, aqara, aangepaste nintendo 64 console, zigbee.

Accessoires