2x100W Bluetooth 5.0 TDA7498 Digitale Versterker met Raad Stereo Audio VERSTERKER Module Ondersteuning TF-Kaart AUX-XH-A105

w544

Nieuw product

€11.73 €9.26

Beschrijving

XH-A105 digitale versterker raad met high fidelity en een twee-kanaals stereo geluidskwaliteit; ingangsspanning DC 12~24V, audio-ingang ondersteunt Bluetooth, TF kaart, AUX-3.5 mm audio lijn-ingang, kan direct worden aangesloten op de mobiele telefoon, MP3 , etc.; eindversterker raad Het komt ook met een aanpassing van het volume functie, die draait de chirp potentiometer rechtsom om in te zoomen en tegen de klok in om te verlagen.

Specificaties

Naam van het Product: Twee-kanaals Bluetooth 5.0 eindversterker raad

Product model: XH-A105

Input voltage: DC12-24V

Stroom: meer dan 3A

Uitgangsvermogen: 100W*2

Audio-ingang: Bluetooth, TF kaart, AUX

Aantal kanalen: twee kanalen

Maat: 92*85*20MM

Installatie-diafragma: 3MM

Gat-afstand: 85*5*78.5 MM

De Werking Van Bluetooth Instructies

Wanneer de power amplifier board wordt aangesloten op de voeding en de Bluetooth niet is aangesloten, wordt de Bluetooth-indicator knippert snel.Wanneer de Bluetooth-verbinding tot stand is gebracht, wordt de Bluetooth-indicator stopt met knipperen.Als de song wordt afgespeeld, wordt de Bluetooth-indicator gaat langzaam knipperen.

Bluetooth / TF Card Volume Gat

Als de audio-ingang maakt gebruik van Bluetooth of TF-kaart, kunt u sluit het netsnoer aan op de "+ VOL -" drie gaten om het volume te regelen en schakelen nummers.

1. "+" en "VOL" - aansluiting: verhogen van het volume

2. "-" en "VOL" - verbinding: het verminderen van het volume

Over het kiezen van de Audio-Ingang: De Raad van bestuur zal de Automatische Selectie van de laatste audio-ingang .Als u de Bluetooth-Audio-ingang en sluit de AUX ,zodat de raad van bestuur zal het Automatisch kiezen van de AUX-Audio-ingang!

Opmerking

1. Sluit de voeding aan op de DC12-24V voeding.Wanneer de stroom is ingeschakeld, is de power indicator zal rood oplichten en het blauwe lampje knippert blauw.

2. Sluit de audio-invoer naar de audiobron, zoals MP3, mobiele telefoon, computer, TF kaart, etc.

3. Sluit de audio-uitgang van de luidspreker, aandacht te besteden aan de positieve en de negatieve.

  • Merknaam: h96
  • Maximaal Vermogen Per Kanaal: 100W
  • Oorsprong: CN(Oorsprong)

Tags: v buizenversterker, voorversterker buis, hifi versterker, bluetooth tpa3116, modul versterker raad, tpa3116d2 amplifi raad, amplifi audio, amp mini, pure audio versterker, versterker raad tda7498.

Accessoires