33pcs Materiaal Beschadigde Schroef Afzuigkap Boren Guide Set Gebroken Snelheid Gemakkelijk uit schroefbout Ontdaan Schroef Remover Tool

w329

Nieuw product

€12.84 €7.71

Beschrijving:

*1. Materiaal: 4241 staal

*2. Aantal: 33pcs

*3. Kleur: Zilver

*4. Grootte van de verpakking: 20 x 9 x 2.1 cm

Kenmerken:

*1. BESCHADIGDE SCHROEF EXTRACTORS zijn gemaakt van 4241 staal, die is harder en duurzamer en gemakkelijker te verwijderen van beschadigde schroeven.

*2. BREED SCALA VAN TOEPASSINGEN aan uw behoeften voldoet voor alle soorten schroef extractie.Zoals zeskant bouten, spanning bouten, zeskant bouten, schroeven, hout, schroeven, platen schroeven en zo verder.

*3. U KRIJGT 10pcs boren(Dr#1 Dr#10), 10pcs afzuigsystemen(Ex#1 Ex#10), 10pcs schroevendraaier bits(#PH0 te #PH4, #4, #5, #6, T15, T20, T25), 1pc extender, en 2pcs socket adapters voor alle boormachines.

*4. KAN NIET gebruik maken van de hamer de modus analyse!Gebruik een handboor met een lage snelheid.

*5. 33PCS TOOL KIT om te gaan met de meeste van de schroef problemen in gevelbekleding, hout en metaal plaatwerk.

Hoe te Gebruiken:

*1. Boor de schroef.Selecteer een boor die iets kleiner is dan de schroef.Zet de boor aan de schroef of bevestiger die moet worden verwijderd.De rechter is iets breder dan de kop van de schroef.Wanneer u de juiste te vinden, moet u het op uw boor.

*2. Lijn de boor in het centrum van de schroef.Plaats de boor in de kuil die u eerder hebt gemaakt.Start de oefening langzaam.Het gebruik van te veel kracht kan schade aan de schroef.Zorg er voor dat de boor glad, zodat het boren recht naar beneden in de kop van de schroef.

*3. Boor een gat voor de afzuigkap.U moet boor het gat ergens tussen 1/8 inch (3,2 mm) en 1/4 inch (6,4 mm) van de kop van de schroef.De diepte is afhankelijk van uw schroef afzuigkap.Houd de afzuigkap en het te vergelijken met het gat boren.Als de afzuigkap niet past, blijven boren en ruimen het gat.

*4. Het uitpakken van de schroef.Plaats de afzuigkap in het boorgat.De spiraal einde van de afzuigkap gaat in het gat.U kunt sloeg hem met een hamer om ervoor te zorgen dat er in zaten, maar forceer het niet.Het losse uiteinde moet een kraan handvat dat lijkt op een T voor u te grijpen op.Zet de afzuigkap tegen de klok in tot je niet meer

Pakket Is Inclusief:

1pack x Schroef Extractor Kit

Over feedback

Als u tevreden bent, geef ons 5 sterren feedback.

Als u klachten hebt, neem dan contact met ons op voor het verlaten van feedback of geschillen

Geef ons een kans om op te lossen een probleem, omdat je niet alleen bij het kopen van de kleding, maar ook van onze diensten.

Ik denk dat onze service kan bevredigen.

  • Oorsprong: CN(Oorsprong)
  • Type: Handje Delen
  • Model Aantal: JJ2025922
  • Materiaal: High Carbon Staal
  • Gebruik: De Commerciële Productie

Tags: bout schroef, gebroken metalen bouten afzuigkap, kolibrie ring, m4-schroef set, schroef set, gebroken bout afzuigkap, 11pcs gebroken schroef afzuigkap, druk op remklauw, bout afzuigkap, kleine schroef verwijderen.

Accessoires