Tijdelijke Sap Tattoo Kit Tattoo Inkt Semi-Permanente Tattoo Set Zomer Trend Schilderkunst DIY 28Pcs Tattoo Stencils Volledige Kit 2 B

w211

Nieuw product

€10.71 €7.82

Bullet Punten:

1、1. Veilig en Betrouwbaar: De tijdelijke tattoo kit is veilig en gezond, en het kan direct worden toegepast op de huid.Houd er rekening mee dat de vruchtensap tattoo crème transparant is, en na 2 tot 24 uur van toepassing, het geleidelijk toont een blauwe kleur.

2、2. Complete Set: Deze tijdelijke tattoo-set bevat alle benodigdheden voor het maken van tijdelijke tatoeages.Het is eenvoudig te gebruiken, zelfs als je het voor de eerste keer, kunt u voor een bevredigend resultaat.

3、3. Optioneel Stencils: 28 soorten multi-stijl tattoo stencils voor u om te kiezen, met behulp van stencils, uw tekening, ontwerpen wordt eenvoudiger, of u kunt DIY uw eigen patronen.

4、4. Waterdicht en Praktisch: De tijdelijke tattoo kit kan worden voltooid in een korte tijd, en het effect kan duren 10-15 dagen.De werkelijke tijd hangt af van het aantal contact met water.

5、5. Gemakkelijk te drukken: De ergonomisch ontworpen fles is gemakkelijk te knijpen en controle.

Kenmerken:

1. Veilig en Betrouwbaar: De tijdelijke tattoo kit is veilig en gezond, en het kan direct worden toegepast op de huid.Houd er rekening mee dat de vruchtensap tattoo crème transparant is, en na 2 tot 24 uur van toepassing, het geleidelijk toont een blauwe kleur.

2. Complete Set: Deze tijdelijke tattoo-set bevat alle benodigdheden voor het maken van tijdelijke tatoeages.Het is eenvoudig te gebruiken, zelfs als je het voor de eerste keer, kunt u voor een bevredigend resultaat.

3. Optioneel Stencils: 28 soorten multi-stijl tattoo stencils voor u om te kiezen, met behulp van stencils, uw tekening, ontwerpen wordt eenvoudiger, of u kunt DIY uw eigen patronen.

4. Waterdicht en Praktisch: De tijdelijke tattoo kit kan worden voltooid in een korte tijd, en het effect kan duren 10-15 dagen.De werkelijke tijd hangt af van het aantal contact met water.

5. Gemakkelijk te drukken: De ergonomisch ontworpen fles is gemakkelijk te knijpen en controle.

Specificaties:

Capaciteit: 10ml/bottle

Paklijst:

Tattoo Stencil*2 (een totaal van 28 patronen)

Tattoo Sap Kleurstof Room * 2 (transparante kleur, geleidelijk blauw na 2~24 uur van toepassing)

Disposable Handschoenen*2-Pack

Wattenstaafjes * 1 Pak

Schone, Katoenen Pad*2

1. WERELDWIJDE VERZENDING. (Met uitzondering van sommige landen en APO/FPO)2. Bestellingen tijdig nadat de betaling verificatie.3. We enige schip bevestigd om de adressen.Uw bestelling adres MOET OVEREENKOMEN met de Verzending address4. SERVICE TRANSIT TIJD is verleend door de vervoerder en niet voor weekenden en feestdagen.Transittijden kunnen variëren, vooral tijdens de vakantie seizoen.5. Als u nog niet ontvangen van uw zending binnen 60 dagen na betaling, neem dan contact met ons op.Wij volgen de verzending en krijgt u zo spoedig mogelijk met een antwoord.Ons doel is tevredenheid van de klant!6. Door de voorraad status en de tijd verschillen, zullen we ervoor kiest om het schip van uw item uit onze eerste beschikbare magazijn voor snelle levering.

1. 12 maanden fabrieksgarantie voor de geleverde gebrekkige zaken (met uitzondering van artikelen beschadigd en/of verkeerd worden gebruikt na ontvangst).Accessoires komen met een garantie van 3 maanden.2. De gebrekkige punten MOETEN WORDEN gemeld en geretourneerd binnen de garantie periode (en in de originele verpakking, indien mogelijk).U moet ons vertellen wat het gebrek is en geef ons uw ordernummer.WIJ HERSTELLEN OF VERVANGEN VAN ONDERDELEN MET EEN VERLOPEN GARANTIE.

  • Model Aantal: Natuurlijke Plantaardige Sap

Tags: tijdelijke grote tattoo kit, glas inkt pen, stencil stuff tattoo, gel tattoo stencil, Trend, poke en stok, ronde tattoo stencil, tattoo stencil, maori tattoo stencil, tattoo inkt.

Accessoires