Bedrukt Canvas Muur Arts Watson Poster Hermelien Griffel Emma Sticker Muurschildering HP7 Film Behang Office Muur Stickers #0653#

w195

Nieuw product

€6.75

2 > productinformatie Formaat 30x45cm=12x18in; 40x60cm=16x24in; 50x75cm=20x30in; 60x90cm=24x36in; 80x120cm=32x48in Grootte:80x120cm gemaakt van twee delen in grootte 80x60cm Materiaal - Achterkant lijm Papier : Een van de meest voorkomende materiaal dat wordt gebruikt om de sticker(poster/behang),kan Het direct worden geplakt op de muur nadat u de film van haar terug. - Fotografisch Papier : iets dikker dan terug lijm, papier,vaak gebruikt voor het maken van een foto,Het kan niet direct worden geplakt op de muur. - Hoogwaardig Canvas : de beste gedrukte materiaal van het doek, de textuur is nauw dik, heeft een sterke artistieke ,waterdicht en duurzaam beschikt,Zal niet vervagen in 30 jaar, geschikt voor het ophangen en Geschikt om te worden ingelijst.Het kan niet direct worden geplakt op de muur.

Custom print

Wij kunnen bedrukken met uw favoriete foto ' s tot posters, stuur me dan een hoge resolutie foto (minimaal 1080x1920 pixls ) als u wilt op maat gemaakte print.Of u kunt kiezen uit de volgende figuur (pleidooi se laat me een massage om mij te laten weten welke je graag nadat u de bestelling geplaatst heeft).Als u geïnteresseerd bent in één of een aantal posters en wilt zie de grote foto ' s, neem dan contact met ons op.Let op: t de hoed van de getoonde foto ' s zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie.Vanwege het grote aantal producten , de meeste van onze getoonde foto 's werden genomen in echte zalen, Dus het product van u ontvangen hebben misschien wat kleur verschil met de foto' s die we weergegeven. 3 > Product

4 > Over de Betaling - Wij accepteren : VISA, MasterCard, Escrow Bij het gebruik van de borg , uw geld wordt gestort veilig in uw account.Het geld zal worden uitgebracht voor ons alleen nadat u een bevestiging van de levering.Betaling dient te geschieden binnen 3 dagen na ontvangst van de bestelling.Als u kunt nof kassa onmiddellijk na de veiling sluit.Gelieve waif voor een paar minuten en probeer het opnieuw . 5 > Over de Verzending van het pakket zal worden verzonden met een tracking-nummer in 3~5 werkdagen(behalve feestdag) , www.sizfashion.nl Standaard Verzending is onze standaard service, en alle het pakket kan worden getraceerd .Neem dan contact met ons op als u wilt de experss levering.We zijn niet in staat om de controle van de levertijd, want het is verwerkt door derden in dienst , maar als het pakket niet binnen de bescherming van de tijd , neem dan contact met ons op , we helpen u bij het volgen en geven u een tevreden antwoord.

Opmerking: - Wij verzenden naar www.sizfashion.nl' s adres.Zorg ervoor dat uw adres in alirxpress is afgestemd op uw adres voordat u betaalt.En russische koper laat ons uw volledige naam , dat is zeer belangrijk , dank u ! - De verwachte datum van levering zal worden beïnvloed door de douane, het weer, etc., soms kan het iets langer duren voor het ontvangen van het pakket 6 > Over de Feedback - lf u tevreden bent met ons product en onze service , laat ons positief fedback en alle vijf sterren recensie ! - als u niet tevreden bent met onze service of een ander probleem , neem dan contact met ons op voor het verlaten van feedback en we zullen het oplossen van het probleem onmiddellijk .dank u !

 • Thema: PORTRET
 • patroon: Vliegtuig Muursticker
 • Specificatie: Single-piece Package
 • Model Aantal: #0653#
 • Scenario ' s: MUUR
 • materiaal 2: Fotografisch Papier
 • Aangepaste Decor Muur / Stickers: Poster / Sticker / Behang / Schilderen / Muurschildering / Decoratie
 • Merknaam: YOYOSMILE
 • Indeling: Raam Stickers
 • Materiaal: Papier
 • Materiaal 3: Hoogwaardig Canvas
 • Materiaal 1: Terug Lijm Papier
 • Stijl: Classic

Tags: wand hermelien grange, harri potter behang, canva aangepast, Draco Malfoy, emma watson poster, emma watson, harri, zweinstein catle poster, hermion granger, harey potter stickers.

Accessoires