Hoge qualityPJLSW 220V Draagbare BGA Rework Soldeer Station Hot Air Blower Kanon van de Hitte 8858 Beter in de Hand gehouden hete lucht pistool 6pcs mondstuk

w170

Nieuw product

€41.37 €19.86

Beste koper, dan weet deze punten alvorens uw bestelling te plaatsen: 1. Om ervoor te zorgen dat u het pakket op tijd, laat het ons weten uw volledige naam en de juiste afleveradres, postcode, telefoonnummer, om problemen te voorkomen tijdens het transport.Als u een ongeldige postcode of adres in, dit kan leiden tot de levering te doen mislukken; 2. Laat de informatie over de type van de stekker en de spanning in de order; 3. Zorg ervoor dat het pakket ontvangen in goede conditie is voordat u ondertekent.Als u vragen heeft, neem dan eerst contact met ons op en we zullen uw probleem zo snel mogelijk. 4. Als het product is zeer verschillend van de beschrijving, aanvaarden de terugreis.De koper kan het product retourneren (verantwoordelijk voor de retourzending) of het behouden van het product en onderhandelen over een ruil met de verkoper. Hoge kwaliteit Draagbare 220V BGA Rework Soldeer Station Hot Air Blower Kanon van de Hitte 8858 Beter youyue 8858 Model:8858 Voltage:gewoon 220v/110V Beschrijving: 1. Comfortabele draagbare handheld en de Digitale LED-display. 2. Microcomputer besturing van warming-up en snel. 3. Pas de luchtstroom en temperatuur controle toetsen. 4. Raadpleeg de instructies die zijn meegeleverd met drie soorten sproeiers ( groot , middelgroot en klein ) vervangende onderdeel. 5. Zou de vervanging van een onderdeel als de weerstand waarde is onjuist. 6. Wanneer de temperatuur lager is dan 70°c , kan stoppen met rotatie automatisch. 7. Hoge kwaliteit weerstand goed voor een lange levensduur 8. Veilig soldeer QFP , PLCC , BGA en andere temperatuur gevoelige componenten. 9. Dankzij de intelligente detectie en koele luchtstroom functies. 10. Groene lijnen en een hoge kwaliteit siliconen lichaam de warmte goed voor de levensduur verlengen en de stroom te besparen.Draagbare Digitale LED-Bga Rework Station Met Brushless Ventilator , 100W - 650W Technische Gegevens-Aankoop herinnering: Mocht er een probleem zijn met het gebruik van het product, Neem dan contact met ons, Dank u.

  • Merknaam: PJLSW
  • Gebruik: De Commerciële Productie
  • Onbelast Toerental: 1200rpm geschreven
  • Nominaal Vermogen: 100~650W
  • Functie: Temperatuur Digitaal Display
  • Air Volume: 1200
  • Model Aantal: 8858 NIEUWE
  • Gewicht: 0.8
  • Nominale Spanning: 220V

Tags: miniatuur kanon van de hitte, Soldeer Station, air gun station, industrie hete lucht blazer, 8858 föhn, rework station, 8858 bga, de te solderen kanon van de hitte, micro hete lucht station, hete lucht solderen droger.

Recensies

Rossia Rus
2020-12-10
5/5
Goods received all OK
Caheviana
2020-10-11
5/5
0 tpersonal goods, Good Good, sent quickly. Ordered through the band Alishan in BK, it turned out much cheaper. Now I buy everything through this group. Anyone who wants a good discount, I recommend. In the photo QR-code with a link to the group, so as not to manually search :)

Accessoires